Welkom Over Vanhier Wonen Nieuws en publicaties Laatste nieuws Welke gegevens hebben we van u nodig bij een eventuele toewijzing in 2021?

Welke gegevens hebben we van u nodig bij een eventuele toewijzing in 2021?

Leestijd: 2 min

 

Wanneer u reageert op een woning via Thuis in Limburg bestaat de kans dat we u uitnodigen voor een kennismaking. U dient tijdens deze kennismaking een aantal gegevens te overhandigen zodat wij kunnen controleren of u ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor de aangeboden woning. Wanneer u de gevraagde gegevens niet kunt overhandigen, of wanneer uit de gegevens blijkt dat u niet in aanmerking komt voor de woning, vervalt de aanbieding en gaan wij door naar de volgende kandidaat op de lijst. In de adverentietekst staat aangegeven welke gegevens wij nodig hebben. Ook zal de woonconsulent tijdens het plannen van de kennismaking met u doornemen welke gegevens benodigd zijn. Het is verstandig om op voorhand alvast onderstaande gegevens te verzamelen zodat u deze al in huis heeft op het moment dat u benaderd wordt voor een kennismakingsgesprek. Onder andere de volgende gegevens hebben wij zowel van u als van uw eventuele medebewoner(s) nodig:

  • een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart);
  • gegevens over het inkomen van het huishouden. Het huishoudinkomen is de optelsom van de verzamelinkomens van de huurder en (indien van toepassing) meerderjarige medebewoner(s). Inkomen van minder- en meerderjarige kinderen telt niet mee. Het inkomen wordt aangetoond via een recente inkomensverklaring én recente inkomensgegevens bijvoorbeeld een loonstrookje en/of uitkeringsspecificatie;
  • recente inkomensgegevens van de afgelopen 3 maanden. Bijvoorbeeld loonstrookjes en/of uitkeringsspecificaties;
  • een uittreksel uit het bevolkingsregister met gegevens over uw woon- of verblijfplaats (uw woonhistorie) en het aantal inwonende personen;
  • een verhuurdersverklaring die ingevuld en ondertekend is door uw huidige verhuurder (huurt u op dit moment een woning van Vanhier Wonen dan hoeft u de verklaring niet te verstrekken).