Welkom Over Vanhier Wonen Nieuws en publicaties Laatste nieuws Vanhier Wonen maakt het verschil

Vanhier Wonen maakt het verschil

Leestijd: 2 min

Een woningcorporatie is een maatschappelijke organisatie. Dat betekent vooral dat er geen winst gemaakt wordt. Maar bij Vanhier Wonen gaan we een stapje verder om betekenis te geven aan onze maatschappelijke waarde. Onze huurders en medewerkers staan bij ons sowieso altijd voorop, maar wij denken ook aan de toekomst. We willen immers vóóruit. Daarom zijn we niet bang voor veranderingen en staan we open voor een nieuwe, frisse wind binnen onze onderneming.

 

Onze maatschappelijke betrokkenheid betekent onder andere dat we jongeren de kans willen geven zich te ontwikkelen en hen kennis te laten maken met de corporatiebranche. Op dit moment wordt ons team versterkt door Amy en Mick, twee stagiaires die hun net opgedane kennis bij ons in praktijk brengen. Beide stagiaires krijgen zo de kans om te proeven aan het werk binnen een woningcorporatie en aan de andere kant geven zij ons een nieuwe kijk op zaken. Een klassieke win-win situatie dus.

Amy Ruipers loopt bij ons stage vanuit het derde studiejaar van de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan Fontys Hogeschool. Naast het meewerken met onze collega’s voert Amy een onderzoek uit dat gericht is op de ZAV (zelf aangebrachte voorzieningen) van onze huurders.

Mick Caenen is zo goed als klaar met zijn opleiding bouwkundig technisch tekenaar aan het REA College. Vanhier Wonen is zijn eerste werkervaringsplek en dat zal voorlopig ook zo blijven, want vanaf 1 april treedt Mick bij ons in vaste dienst. Mick houdt zich bij Vanhier Wonen bezig met het maken van 3D-modellen van al onze woningen en bovendien tekent hij plattegronden van de woningen die potentiële nieuwe huurders kunnen inzien op thuisinlimburg.nl.