Welkom Over Vanhier Wonen Nieuws en publicaties Laatste nieuws Nieuwbouw Houtstraat Klimmen start na zomer

Nieuwbouw Houtstraat Klimmen start na zomer

Leestijd: 1 min

Aannemersbedrijf Jongen zal – in opdracht van Vanhier Wonen – na de zomervakantie starten met de bouwwerkzaamheden van een appartementencomplex op de hoek van de Houtstraat/Dr. Poelsstraat in Klimmen. In het complex komen 20 levensloopbestendige sociale huurwoningen.

 

Te huur via Thuis in Limburg

Te zijner tijd zullen de woningen via Thuis in Limburg te huur worden aangeboden. Wanneer u eventueel in aanmerking wilt komen voor een van deze appartementen, is het aan te raden om u alvast in te schrijven als woningzoekende op www.thuisinlimburg.nl. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook kunt u zich bij Vanhier Wonen aanmelden voor de interesselijst. We zullen u dan op de hoogte houden van de voortgang van het project, bijvoorbeeld wanneer de verhuurbrochure gereed is en wanneer de woningen gepubliceerd staan en geïnteresseerden kunnen reageren op de woningen.

Hoe verder

In de toekomst houden wij u via onze website op de hoogte van de vorderingen van de bouw. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!