Welkom Over Vanhier Wonen Nieuws en publicaties Laatste nieuws De VoorzieningenWijzer biedt uitkomst bij financiële problemen

De VoorzieningenWijzer biedt uitkomst bij financiële problemen

Leestijd: 2 min

Boodschappen worden duurder, energieprijzen schieten omhoog en benzine bereikt ongekende topprijzen: de koopkracht gaat er in 2022 flink op achteruit. Het Nibud waarschuwt zelfs dat voor sommige huishoudens de koopkracht er met wel ruim honderd euro per maand op achteruit kan gaan! Deze koopkrachtdaling is voor iedereen in Nederland slecht nieuws. En helemaal voor mensen die sowieso al moeite hebben om iedere maand opnieuw alle rekeningen te betalen.

 

De VoorzieningenWijzer

Vanhier Wonen wil graag voorkomen dat mensen die met moeite de eindjes aan elkaar weten te knopen structureel klem komen te zitten. Daarom kunnen al onze huurders deelnemen aan De VoorzieningenWijzer. Dit is een zeer succesvol hulpmiddel om uw financiële situatie op orde te krijgen én te houden. Zo ontstaat minder risico op schulden. Mensen die al hebben deelgenomen aan De VoorzieningenWijzer hebben gemiddeld meer dan € 500 per jaar bespaard! Dat scheelt een hoop en geeft direct ruimte en rust in uw hoofd.

Zo werkt het

U kunt contact opnemen met Vanhier Wonen wanneer u interesse hebt om uw financiële situatie in kaart te brengen en te kijken waar u recht op hebt en hoe u kunt besparen. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek neemt onze woonconsulente Judith Quaedackers samen met u uw financiële situatie onder de loep. Judith gebruikt hiervoor een slimme applicatie van De VoorzieningenWijzer die alle (gemeentelijke) regelingen en toeslagen kent en dient direct de aanvragen in of zorgt dat een van haar collega’s u verder kan helpen.

Voor wie?

Alle huurders van Vanhier Wonen krijgen de mogelijkheid om met persoonlijke ondersteuning hun financiële situatie te inventariseren. Wanneer u denkt dat De VoorzieningenWijzer ook ú kan helpen om uw financiën beter op orde te krijgen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u geen huurder bent van Vanhier Wonen maar toch hulp nodig hebt met uw financiën, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de gemeente waar u woont. Want veel gemeentes in de regio gebruiken De VoorzieningenWijzer ook. Meer informatie vindt u op de website www.devoorzieningenwijzer.nl.