Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Banholt en Sint Geertruid - Gemeente Eijsden-Margraten

Aantal woningen: 2 x 5 woningen

Over dit project

Op dit moment staat Vanhier Wonen in de startblokken om Banholt en Sint Geertruid nog aantrekkelijker te maken voor haar inwoners.

 


Levensloopbestendig wonen in Banholt en Sint Geertruid

In Banholt liggen plannen voor om 5 levensloopbestendige woningen te realiseren in het plan “Mheerderweg Noord”. Deze komen te liggen achter de Mheerderweg, in het verlengde van de St. Gerlachusstraat. Ook aan de Laathof in Sint Geertruid zijn plannen om 5 levensloopbestendige te bouwen.

Levensloopbestendig wil zeggen dat huurders op alle momenten van hun wooncarrière in deze woningen kunnen wonen. De woningen zijn dus niet alleen geschikt voor starters en kleine gezinnen, maar ook voor senioren en voor mensen met een lichamelijke beperking en/of een zorgvraag.

De bouwvergunning voor het bouwen van de vijf woningen in Banholt is verstrekt door de gemeente Eijsden-Margraten.  Op dit moment zijn Vanhier Wonen en de gemeente Eijsden-Margraten nog in gesprek over de vergunning voor Sint Geertruid. De verwachting is dat de bouw begin 2022 kan starten.

Thuis in Limburg

De woningen zullen te zijner tijd via Thuis in Limburg verhuurd worden. Wanneer u eventueel in aanmerking wilt komen voor deze woningen is het alvast aan te raden om u in te schrijven als woningzoekende bij Thuis in Limburg. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

 


Kenmerken

  • Woningtype Diverse typen
  • Aantal woningen 2 x 5 woningen

Planning

  • Start bouw 2022